Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Herontwikkeling "Het Grauwe Paard"
1689 ET Zwaag
Koopaanneemsom € 289.000,- tot € 369.000,- Verkocht
0229 27 96 97

Kenmerken

Aantal kavels 2 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Wij mogen u dit fantastische nieuwbouwplan van 11 appartementen aanbieden!

Het plan is gesitueerd aan de Dorpsstraat in Zwaag op de plaats van het (voormalige) Grauwe Paard. Het gebouw, in pastoriestijl, zal achterop het perceel gesitueerd worden en is bereikbaar via een oprijlaan in de...
Lees meer

Omschrijving

Wij mogen u dit fantastische nieuwbouwplan van 11 appartementen aanbieden!

Het plan is gesitueerd aan de Dorpsstraat in Zwaag op de plaats van het (voormalige) Grauwe Paard. Het gebouw, in pastoriestijl, zal achterop het perceel gesitueerd worden en is bereikbaar via een oprijlaan in de gemeenschappelijke tuin. De 11 appartementen zijn gelijkvloers, worden verdeeld over 3 verdiepingen en zijn allemaal voorzien van een balkon met uitzicht op de Dorpsstraat van Zwaag. Ieder appartement krijgt een afsluitbare berging en een eigen parkeerplaats. Het gebouw zal volledig gasloos worden gebouwd en worden verwarmd middels een combi-warmtepomp met een bodemwisselaar.

Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar. De prijs is vanaf € 289.000,- vrij op naam. De start van de bouw is onder voorbehoud van het verkrijgen van een omgevingsvergunning van de gemeente Hoorn. Wij verwachten dat de vergunningen begin 2018 afgegeven zullen worden. Vervolgens zal er spoedig gesloopt en daarna gebouwd worden. De bouwperiode zal iets meer dan een jaar in beslag nemen. Zomer 2019 verwachten wij dat de oplevering zal zijn.

Verkoopinformatie van deze energiezuinige en levensloopbestendige appartementen op een historische plek in Zwaag kunt u ontvangen door simpelweg het contactformulier in te vullen. Ook bent u van harte welkom bij ons op kantoor om de originele tekeningen op te halen. De koffie staat uiteraard klaar!
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 289.000,- - € 369.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 87 m² t/m 95 m² Inhoud 261 m³ t/m 285 m³ Start Verkoop 02-10-2017 Aantal kavels 2 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Appartement
Route van naar , 1689 ET Zwaag
  • Verkocht
     in Zwaag 1689 ET
    Prijs € 289.000,- tot € 369.000,- Status Verkocht
    11 appartementen
    Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.