Mijn favorietenWat is mijn woning waard?


Als je jouw woning wilt verkopen, je wilt weten wat je bestedingsruimte is om een andere woning te kunnen kopen of je wilt weten wat ongeveer de overwaarde is van je huidige woning, dan kan een waardebepaling of waarde indicatie handig zijn. Een waardebepaling is dus puur een schatting van de waarde van de woning. Om vast te stellen wat een mogelijke verkoopwaarde van je woning is, dan verzorgen wij een gratis waardebepaling. Let op: een waardebepaling is dus niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie is een waardebepaling van het huis op een bepaald moment, uitgevoerd door een erkend taxateur. De kosten van de taxatie zijn afhankelijk van de waarde van het huis. Een taxatierapport kan gebruikt worden voor het aanvragen van een hypotheek.  
 
Wat houdt een waarde-bepaling precies in?

Een van onze makelaars komt bij je langs om de woning op te nemen. Hij zal vervolgens een advies verkoopprijs bepalen na schatting van de waarde van jouw woning. Let op, dit is dus GEEN taxatie!


De waarde-bepaling is o.a. gebaseerd op:
  • Vergelijkbare woningen;
  • Staat van onderhoud;
  • Omgeving;
  • Kadastrale gegevens.
 

Vraag een gratis waarde-bepaling aan

Vul het formulier hieronder in om een gratis waarde-indicatie aan te vragen of maak direct een afspraak via 0229 279697.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring