Mijn favorieten


Aankoopmakelaar in Hoorn, Enkhuizen e.o. nodig?

Ook nu lekker duidelijk!


Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. En ook hier geldt wat ons betreft: jij bepaalt welke diensten je van ons afneemt. Wij kunnen dit traject volledig of op maat begeleiden. Zo kunnen we je bijvoorbeeld alleen helpen in de oriënterende fase, waarin we samen je wensen bespreken en het aanbod filteren om je ideale woning te vinden. Maar ook bij het vervolgtraject zijn wij graag van dienst: onderzoek van de bouwkundige staat en bestemmingsplannen, eventuele juridische aspecten, onderhandelingen, de controle van de aankoopovereenkomst tot en met de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Met onze kennis en ervaring kunnen wij je veel werk, maar vooral zorgen uit handen nemen.

Wil jij een vrijblijvend adviesgesprek of heb je vragen over onze aankoopdienst. Vul het formulier hieronder in of bel ons direct via: 0229 279697. 

Als aankoopmakelaar...

 Geven wij interessante tips en achtergrondinformatie over de woonomgeving;
 Onderzoeken wij de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, prijsstelling en reële aankoopwaarde;
 Zorgen wij voor een heldere aankoopstrategie en voeren wij daadkrachtig de onderhandelingen;
 Controleren wij de koopakte en andere relevante documenten;
 Bewaken wij de ontbindende voorwaarden en eindopname voorafgaand aan de definitieve overdracht bij de notaris.

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je vragen over onze aankoopdienst? Kom gerust langs op kantoor. Wij bespreken graag samen met jou de verschillende mogelijkheden en het aankoopproces. Vul het formulier hieronder in om een afspraak te maken of bel ons direct via: 0229 279697

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring