Mijn favorieten


Makelaar Zwaag

Kingma Makelaars verkoopt jouw huis voor een vaste prijs. Of is een percentage iets wat jouw voorkeur heeft? Laten we samen de puntjes op de i gaan zetten.


In tegenstelling tot andere makelaars hanteren wij geen courtage, maar werken wij met vaste pakketten en vaste prijzen. Welk pakket het beste bij jou past? Wij leggen de pakketten graag aan je uit, adviseren je over wat wij denken dat het beste bij je past, maar uiteindelijk ben jij vrij om te kiezen. Heb je toch de voorkeur om te werken met een percentage? Natuurlijk behoort dit ook tot de mogelijkheden. Lastig om een keuze te maken? Wellicht kun je dan gebruik maken van onze actie "Proefverkopen"!
 
                

Benieuwd hoe wij jouw huis kunnen verkopen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Wij brengen in dit gesprek je wensen en eisen in kaart, adviseren over je woning en bepalen samen met jou de verkoopstrategie. Je ontvangt in dit gesprek ook een gratis waardebepaling.


Meer weten over proefverkopen H&W MakelaarsWaarom Kingma Makelaars?

  Jarenlange ervaring in de woningmarkt in Hoorn, Enkhuizen en omstreken;
  Persoonlijke en professionele verkoopstrategie;
  Bij ons krijg je altijd een eerlijk en passend advies;
  Wij hanteren een uitgekiende marketingstrategie, zowel offline als online;
  Wij realiseren de hoogste opbrengst voor jouw huis;
  Bij ons krijg je een open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.

 

Wij zijn benieuwd waarom jij je huis wilt verkopen. Vul het formulier hieronder in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken via: 0229 279697.