Mijn favorietenKingma Makelaars in Hoorn, Enkhuizen e.o.


Deskundig, ervaren, maar vooral enthousiast!

 
Wij durven opvallend te zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dat doen wij al meer dan 12 jaar. De kennis en kunde van onze medewerkers in combinatie met hun enthousiasme, creativiteit en betrokkenheid, zorgt dat wij net even anders zijn als anderen. En daar zijn we trots op. Kingma Makelaars is gevestigd aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 A in Hoorn. Loop gerust eens bij ons binnen of bel voor een vrijblijvende afspraak.

 

Waarom Kingma Makelaars?

Wij staan voor wat we zeggen: vernieuwend, actief en betrouwbaar. Dit blijkt wel uit het feit dat wij in een korte periode het kantoor in een teruglopende vastgoedmarkt, goed van de grond hebben kunnen laten komen. Dat komt door het vertrouwen van de vele opdrachtgevers maar ook zeker door het doorzettingsvermogen, onze no-nonsense houding, ons netwerk en de jarenlange ervaring van onze makelaars. Ons team van deskundigen staat altijd voor jou klaar!

Los van het feit dat wij al jarenlang erkend NVM makelaar zijn, staan wij ook voor:

  Ruim 12 jaar ervaring in de woningmarkt in de regio Hoorn en Enkhuizen;
  Uitgekiende makelaarsstrategie, zowel offline als online;
  Verrassend, lekker duidelijk en afgestemd op verschillende 'smaken'. Qua service, creatieve oplossingen én prijs;
 

  

Afspraak maken?

Afspraak maken met onze makelaar? Neem snel contact op of loop ons kantoor binnen. Wij zitten aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 A in Hoorn. Wees welkom, de koffie staat klaar! Of maak een afspraak via het onderstaande formulier of bel ons op 0229 279697.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring