Mijn favorieten

Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst

Vacature Commercieel

Medewerker Binnendienst (m/v)

 

(fulltime)


KINGMA MAKELAARS is hét makelaarskantoor in Hoorn, Enkhuizen e.o., waar uitgesproken professionals de makelaardij op een nieuwe, ándere manier benaderen. Verrassend, lekker duidelijk en afgestemd op verschillende 'smaken'. Qua service en creatieve oplossingen én qua prijs. Kingma Makelaars bestaat uit gedreven en enthousiaste medewerkers met ieder z’n kennis en specialisme. Deze combinatie maakt ons sterk en onderscheidend. Omdat wij een middelgroot kantoor zijn, zijn de communicatielijnen kort en is de betrokkenheid groot. Dit maakt ons slagvaardig. Om onze onderscheidende en efficiënte manier van werken voort te kunnen zetten, zijn wij per direct op zoek naar een:
 

Enthousiaste en gedreven
Commercieel Medewerker Binnendienst m/v
(minimaal 36 uur p/wk).

 

Profiel:

 

  • Opleiding op MBO niveau;
  • Minimaal 2 jaar (relevante) werkervaring;
  • Uitstekende contactuele en commerciële vaardigheden;
  • Goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal;
  • Een flexibele instelling, geen 9-5 mentaliteit;
  • Zelfstandigheid, ondernemend en servicegericht;
  • Affiniteit met de digitale middelen die horen bij deze tijd;

Werkzaamheden:
Niets is zo dynamisch als de werkzaamheden op een makelaarskantoor. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het te woord staan van onze klanten, zowel telefonisch als op kantoor. Verder plan je afspraken in en verzorg je het voorbereidende werk voor taxaties, bezichtigingen en verkoopgesprekken t.b.v. de makelaars. Je verzorgt de opmaak van koop- en huurovereenkomsten. Daarnaast heb je een ondersteunende rol bij onze nieuwbouwprojecten en hou je de administratie keurig op orde. Geen dag is hetzelfde en met wat organisatietalent ben je verzekerd van een baan met veel afwisseling en uitdaging!

Wat mag je van ons verwachten?
Een prettige werkomgeving waarin veel ruimte voor eigen inbreng is. Wij hechten waarde aan een intensief en persoonlijk contact met onze klanten én onze medewerkers. Wij bieden je de ruimte en mogelijkheden om mee te denken en je te blijven ontwikkelen op je vakgebied. Het salaris is marktconform en hangt af van je opleiding en ervaring.

Reacties:
Heb jij passie voor het makelaarsvak en ben jij in staat om een makelaar een hoop voorbereidend werk uit handen te nemen? Denk jij het verschil te kunnen maken en barst jij uit je voegen van het talent op secretarieel, organisatorisch en administratief gebied?

Stuur dan je reactie met CV en pasfoto naar Kingma Makelaars, t.a.v. Marieke Tuinstra, Postbus 59, 1620 AB te Hoorn. Of mail naar marieke@kingmamakelaars.nl. Mocht je inhoudelijke vragen hebben, bel gerust naar 0229 27 96 97.

Dank voor je moeite en de interesse in ons kantoor! 
Hoe graag we het ook zouden willen, iedereen persoonlijk een reactie geven, is helaas onmogelijk.