Mijn favorieten

Onze medewerkers

Kingma Makelaars

Lars Kingma
Lars Kingma
Beëdigd makelaar/taxateur o.z.
Met zijn vernieuwende manier van “makelen” weet Lars zich te onderscheiden in de wereld van de makelaardij. Hij durft opvallend te zijn zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit van zijn dienstverlening. Lars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en is sinds 2000 beëdigd makelaar/taxateur. Hij heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van de wat complexere zaken van het vak. Als ondernemer is Lars initiatiefrijk, slagvaardig en zeer kundig in zijn vak. Belt u gerust om kennis te maken met hem.
Marco Mosselman
Marco Mosselman
Assistent-Makelaar Wonen (ARMT)
In de functie van Assistent-Makelaar Wonen (ARMT) is Marco een absolute aanvulling binnen het team. Dankzij zijn vakopleiding en zijn jarenlange ervaring binnen de makelaardij in deze regio, is niets hem onbekend. Zijn overtuigingskracht en zijn drive zich te blijven ontwikkelen zorgen ervoor dat Marco uitdagingen niet uit de weg gaat. Met zijn enthousiasme en zijn actieve werkwijze is hij u daarom graag van dienst. Nieuwsgierig geworden naar Marco? Belt u gerust!
Els Visser
Els Visser
Ondersteuning Buitendienst
Dit is onze topper Els! In de functie van Assistent Makelaar is Els een krachtige, ondernemende en creatieve dame binnen ons team. Vriendelijk, behulpzaam, betrokken en zéér leergierig. Zo heeft Els in november 2019 in bizar hoog tempo alle modules gehaald voor haar studie "Register-Makelaar Taxateur Wonen" via het NVM SOM. Gezien haar fantastische resultaten én haar opgedane ervaring binnen de makelaardij kunt u bij Els rekenen op een flinke dosis gedrevenheid. Benieuwd naar Els? Bel haar via 0229 27 96 97.
Jolande Orsel
Jolande Orsel
Commercieel Medewerkster Binnendienst
Jolande ondersteunt KINGMA Makelaars als Commercieel Medewerkster Binnendienst. Ze heeft ruime werkervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde makelaarskantoren en heeft daarom een grote kennis op dit gebied. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of voor de coördinatie van diverse juridische zaken zoals uw koopakte of uw taxatierapport. Jolande is een enthousiaste en goed ontwikkelde dame die u graag van dienst is. Heeft u vragen over de dagelijkse gang van zaken? Neemt u dan gerust contact op met haar.
Monique Wisman
Monique Wisman
Commercieel Medewerkster Binnendienst
Nóg een topper in de binnendienst! Haar naam is Monique Wisman, 44 lentes jong en geboren en getogen in het mooie West-Friesland. Monique is enthousiast en bijzonder positief ingesteld. Ze heeft veel ervaring opgedaan bij een financiële instelling en daardoor, weliswaar zijdelings, bekend met alle raakvlakken binnen de makelaardij. Met haar rugtas vol ervaring en haar positieve instelling bent u ervan verzekerd dat zij nèt dat stapje extra voor u zet! Belt u haar daarom gerust als u vragen heeft.
Marieke Tuinstra
Marieke Tuinstra
Commercieel Medewerkster
Marieke heeft de leiding over de interne organisatie van KINGMA Makelaars. Ze heeft een gedegen opleiding gevolgd op het gebied van Marketing & Communicatie. De presentatie en de promotie van uw woning en de algehele mediabegeleiding ligt bij haar dus in goede handen. Ze werkt nauw samen met reclamebureaus om de presentatie van KINGMA Makelaars en het woningaanbod opvallend en onderscheidend te houden. Neemt gerust contact met haar op als u nieuwsgierig bent naar haar aanpak.