Mijn favorieten

Onze medewerkers

Kingma Makelaars

Lars Kingma
Lars Kingma
Beëdigd makelaar/taxateur o.z.
0229 27 96 97 06 54 650 800
Met zijn vernieuwende manier van “makelen” weet Lars zich te onderscheiden in de wereld van de makelaardij. Hij durft opvallend te zijn zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit van zijn dienstverlening. Lars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en is sinds 2000 beëdigd makelaar/taxateur. Hij heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van de wat complexere zaken van het vak zoals erfpacht, coöperatieve lidmaatschapsrechten, appartementsrechten en de veiling van onroerend goed. Als 42-jarige ondernemer is Lars initiatiefrijk, slagvaardig en zeer kundig in zijn vak. Bent u nieuwsgierig geworden naar zijn creatieve aanpak? Neemt u dan gerust contact op met Lars.
Marco Mosselman
Marco Mosselman
Assistent-Makelaar Wonen (ARMT)
0229 27 96 97 06 55 25 33 91
In de functie van Assistent-Makelaar Wonen (ARMT) is Marco een absolute aanvulling binnen het team van KINGMA Makelaars. Dankzij zijn vakopleiding via SVM-Nivo en zijn jarenlange ervaring binnen de makelaardij in deze regio, is niets hem onbekend. Zijn overtuigingskracht en zijn ongekende drive zich te blijven ontwikkelen zorgen ervoor dat Marco uitdagingen niet uit de weg gaat. Met zijn gedrevenheid en enthousiasme en zijn uiterst actieve werkwijze is hij u daarom graag van dienst. Marco heeft een groot (zakelijk) netwerk wat een positieve bijdrage levert bij de verkoop of aankoop van een woning. Bent u nieuwsgierig geworden naar de werkwijze van Marco? Neemt u gerust contact met hem op voor een vrijblijvend gesprek.
Els Visser
Els Visser
Ondersteuning Buitendienst
0229 27 96 97
Onze nieuwste aanwinst is Els! Vriendelijk, behulpzaam, betrokken en leergierig. Els is momenteel druk bezig met haar studie "Kandidaat-Makelaar Wonen" via het NVM SOM. Gezien haar mooie resultaten is haar gedrevenheid ons wel duidelijk. Els heeft haar ervaring opgedaan als woonconsulent bij een woningbouwvereniging in Hoorn. Daarbij is zij hier geboren en getogen dus weet als geen ander alles van deze fantastische stad. Bent u benieuwd wat Els voor u kan betekenen? Belt u haar dan via 0229 27 96 97.
Jolande Orsel
Jolande Orsel
Commercieel Medewerkster Binnendienst
0229 27 96 97
Jolande ondersteunt KINGMA Makelaars als Commercieel Medewerkster Binnendienst. Ze heeft ruime werkervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde makelaarskantoren en heeft daarom een grote kennis op dit gebied. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of voor de coördinatie van diverse juridische zaken zoals uw koopakte of uw taxatierapport. Jolande is een enthousiaste en goed ontwikkelde dame die u graag van dienst is. Heeft u vragen over de dagelijkse gang van zaken? Neemt u dan gerust contact op met haar.
Jelly Althuis
Jelly Althuis
Commercieel Medewerkster Binnendienst
0229 27 96 97
Jelly ondersteunt KINGMA Makelaars als Commercieel Medewerkster Binnendienst. Ze heeft ruime werkervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven en is van alle markten thuis. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of voor de coördinatie van diverse juridische zaken zoals uw koopakte. Jelly is een gedreven en zelfstandige dame die u graag van dienst is. Heeft u vragen over de dagelijkse gang van zaken? Neemt u dan gerust contact op met haar.
Marieke Tuinstra
Marieke Tuinstra
Commercieel Medewerkster
0229 27 96 97
Marieke heeft de leiding over de interne organisatie van KINGMA Makelaars. Ze heeft een gedegen opleiding gevolgd op het gebied van Marketing en Communicatie. De presentatie en de promotie van uw woning en de algehele mediabegeleiding ligt bij haar dus in goede handen. Ze werkt nauw samen met reclamebureaus om de presentatie van KINGMA Makelaars en het woningaanbod opvallend en onderscheidend te houden. U wilt graag weten wat deze creatieve en onderscheidende presentatie van uw woning inhoudt? Neemt u dan gerust contact met haar op.